"Укрпошта" презентувала марку "Гвардія наступу"

Донати зібрані під час оформлення передзамовлення у період з 4 по 9 травня Укрпошта направить на допомогу спецпідрозділам "Гвардії наступу"
"Укрпошта" презентувала марку "Гвардія наступу"
4 Травня 2023, 23:28
читать на русском

"Укрпошта" 9 травня випустить нову марку "Гвардія наступу". Автором випуску є заслужений художник України Олександр Охапкін.

"Друзі, як вчора сказав президент, Москву і Путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей "вогник позитиву", - пише генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Сьогодні, 4 травня, відкрили передзамовлення. Зазначається, що поштовий набір "Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу" коштує 105 гривень. Він складається з блоку марок, конверту і трьох карток: "Державна прикордонна служба України", "Національна поліція" та "Національна гвардія України". Крім того, у серію увійдуть марки присвячені Службі безпеки України та Головному управлінню розвідки Міністерства оборони, однак їх випустять пізніше.

Донати зібрані під час оформлення передзамовлення у період з 4 по 9 травня Укрпошта направить на допомогу спецпідрозділам "Гвардії наступу".

"Ні на що не натякаємо, просто марки випускаємо або, використовуючи спортивну термінологію: замість "бессмертного полка" грає "Гвардія Наступу", - наголосив Смілянський.

Нагадаємо, "Укрпошта" випустила першу благодійну марку "Пес Патрон". Вона розповідає про те, як сапери разом з Патроном допомагають зберегти життя дітей і фермерів та забезпечують проходження судів.

Читайте також

1