"Укрпошта" випускає першу благодійну марку "Пес Патрон" (фото)

Аркуш включає 8 марок із зображенням життя Патрона
"Укрпошта" випускає першу благодійну марку "Пес Патрон" (фото)
Пес Патрон / Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
29 Серпня 2022, 12:33
читать на русском

"Укрпошта" випускає першу благодійну марку "Пес Патрон". Вона розповідає про те, як сапери разом з Патроном допомагають зберегти життя дітей і фермерів та забезпечують проходження судів

Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський в Telegram, наголосивши, що це перша офіційна благодійна марка країни.

За його словами, планується зібрати понад 1 мільйона євро на машину для розмінування, яка допоможе очистити великі території.

Більше ніж 150 000 – така кількість знайдених вибухонебезпечних предметів в Україні за даними ДСНС, тож Патрон потребує допомоги і з боку технічних засобів, і з боку чотирилапих помічників. Саме тому решта донатів піде на підтримку притулків тварин по всій країні, - йдеться у повідомленні.

Аркуш включає 8 марок із зображенням життя Патрона, що виготовлені на самоклейному папері. Тираж - 1 млн екземплярів. Нові марки з Патроном можна буде придбати з 30 серпня

Марка Укрпошти з Патроном / Фото: t.me/igorsmelyansky

Нагадаємо, що першою NFT-маркою, яку випустить Укрпошта, стане марка "Русскій воєнний корабль, іді…". Наразі компанія шукає партнера для її випуску.

Читайте також

1