"Укрпошта" знизила тарифи на доставку до країн Балтії

Ціни на доставку посилок впали на 45%
"Укрпошта" знизила тарифи на доставку до країн Балтії
Укрпошта
14 Січня 2023, 12:27
читать на русском

"Укрпошта" знизила тарифи на доставку до Литви, Латвії, Естонії до -45%. Так, українці можуть ще дешевше відправляти посилки рідним та друзям в країнах Балтії, а також продавати товари українського виробництва на міжнародних маркетплейсах.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Як повідомляється, в рамках співпраці "Укрпошти" з поштовими операторами Lietuvos paštas (Литва), Latvijas Pasts (Латвія) та Omniva (Естонія) було знижено тарифи на відправку дрібних пакетів на 25%-35% залежно від ваги, та посилок на 35%-45%.

Ознайомитися з оновленими тарифами можна за посиланням.

Оформити відправлення можна у поштових відділеннях "Укрпошти" та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку "Укрпошти".

У компанії нагадали, що, оформлюючи відправлення онлайн, кожен клієнт додатково отримує знижку 3%. Для постійних відправників та корпоративних клієнтів діють накопичувальні знижки.

Нагадаємо, з 1 січня 2023 року Укрпошта на 75% знизила тарифи на пересилання посилок EMS з України до Польщі. З січня EMS-відправка вагою до 1 кг буде коштувати лише $6; вагою до 10 кг – близько $8,85, а до 20 кг – до $12,5. Нові тарифи будуть єдиними як для роздрібних, так і корпоративних клієнтів.

Читайте також