Уряд звільнив в.о митної служби та призначив заміну

Тепер митницю тимчасово очолить Євгеній Єнтіс
Уряд звільнив в.о митної служби та призначив заміну
Кабінет міністрів України (фото: Парламент UA)
22 Жовтня 2020, 18:07
читать на русском

Кабінет міністрів України звільнив від виконання обов’язків голови Державної митної служби Андрія Павловського. Таке рішення ухвалили під час позачергового засідання Кабміну, передає пресслужба уряду.

Читайте також

Варто зазначити, що уряд визнав таким, що втратило чинність, розпорядження про тимчасове виконання обов`язків голови Державної митної служби Павловським та ухвалив розпорядження про його звільнення з посади заступника голови Держмитслужби.

Тимчасове виконання обов’язків голови ДМСУ покладено на заступника голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгенія Єнтіса.

Окрім того, уряд ухвалив кадрові рішення у структурі органів галузі містобудування: ухвалене рішення про відсторонення Юрія Васильченка з посади голови Державної інспекції містобудування та Олексія Башкірова - з посади голови Державної сервісної служби містобудування.

Читайте також

Також уряд визнав таким, що втратило чинність, розпорядження про тимчасове виконання обов`язків голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Богданом Федоренком.

Нагадаємо, 30 вересня Кабінет міністрів України ухвалив рішення про реорганізацію територіальних органів Державної митної служби та Державної податкової служби як юридичних осіб. Вони стануть відокремленими підрозділами цих відомств. Таким чином, Україна вже виконала два структурних маяки з програми співпраці з Міжнародним валютним фондом.

1