Усіх спалити - хай здохнуть: рашисти мріють знищити українців (аудіоперехоплення)

Орки підтримують завдання ядерного удару путіним по Україні
Усіх спалити - хай здохнуть: рашисти мріють знищити українців (аудіоперехоплення)
Російські військові, окупанти / Фото: Getty Images
31 Травня 2022, 21:24
читать на русском

Російські окупанти не досягли значних досягнень у війні проти України. При цьому рашисти розповідають про ядерний апокаліпсис, який може вчинити російський диктатор владімір путін, аби знищити українців.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, яке опублікувало чергове перехоплення окупантів.

Рашисти у розмовах зі своїми рідними називають війну в Україні - найстрашнішою війною в історії та набагато гіршою, ніж у Чечні.

"Гірше Чечні. Зараз йде найстрашніша війна в історії", подруга росіянина усвідомлює масштаби розпаленої путіним війни, замислюється про її ціну та обурюється майбутніми парадами: "У нас Ковід, парадів не було. Пережили. А тут таке становище. Вони спеціально чи що?"

Одна з улюблених тем рашистів – ядерний апокаліпсис: "Путін віддав наказ неофіційно, щоб до 9 травня все це на хрін закінчити. Якщо до 9 не закінчимо, то ядерною хрінню їх усіх спалити і хай здохнуть всі на хрін".

Натомість, самі військові не дуже сподіваються на майбутні перемоги та скаржаться на великі втрати: "Не знаю за яким планом там іде. Але тут просто п… тут відбуваються просто такі страшні речі. Нас вчора накрили. Два 200-х, шість 300-х. Одним залпом".

Окупанти чекають на повернення додому, але вже розуміють, що таке щастя посміхнеться далеко не кожному з них.

Нагадаємо, що Служба безпеки України щодня затримує та ліквідовує агентурні мережі ворога, виявляє шпигунів і диверсантів.

Читайте також

1