Усик-Дюбуа: де і коли дивитися боксерський поєдинок

Бій Усик – Дюбуа відбудеться 26 серпня у польському Вроцлаві
Усик-Дюбуа: де і коли дивитися боксерський поєдинок
26 Серпня 2023, 10:23

Центральною подією у суперважкій вазі в 2023 році стане захист Олександром Усиком чемпіонських поясів від посягань британського боксера Даніеля Дюбуа.

Усі новини навколо поєдинку Усика та Дюбуа – в матеріалі РБК-Україна.

Бій Усик – Дюбуа відбудеться 26 серпня у польському Вроцлаві. У ринг боксери вийдуть на місцевій Tarczynski Arena. Початок поєдинку не раніше 23:00. Володар чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring у надважкій вазі Усик зустрінеться з регулярним чемпіоном за версією WBA Дюбуа.

Ексклюзивним транслятором бою в Україні та Польщі став медіасервіс MEGOGO. Переглянути поєдинок наживо можна буде за передплатами "Легка", "Оптимальна", "Максимальна" та "Спорт". Трансляція буде доступна в розділі "Спорт", на каналі "MEGOGO Гонг" та в окремому поп-ап-каналі, що з'явиться в день події.

Безумовним фаворитом для британців із William Hill став український боксер. На перемогу Усика тут приймають ставки з надскромним коефіцієнтом 1,10. Поставити на потенційний успіх Дюбуа можна з кефом 7,00.

Навіть імовірність того, що поєдинок триватиме всі 12 раундів, вища з балом 3,25. Любителі ж гострих відчуттів можуть закластися на перемогу українця нокаутом в одному з перших трьох раундів із перспективним коефіцієнтом 6,00.

Ідентичні головні цифри підготували і в австрійській конторі Bwin. Кефи на потенційні перемоги обох боксерів однакові – 1,10 та 7,00 відповідно. На нечастий у боксі підсумок із нічиєю виставили космічний бал 26,00.

Непатріотична ставка на перемогу Дюбуа за рішенням суддів збагатить у 23 рази. Непоганий коефіцієнт виставили на можливу перемогу Усика за очками – 3,50. Кеф на перемогу британця нокаутом чи внаслідок дискваліфікації склав 9,00.

Бій українця проти британського боксера стане головною подією великого вечора боксу. Натомість розігрівати публіку перед шоу Усика та Дюбуа буде низка бійців меншого калібру, зокрема і українці з поляками.

Список підтверджених поєдинків в андеркарді бою:

  • Берінчик – Їгіт
  • Митрофанов – Шираз
  • Соломенніков – Гудель
  • Харциз – Чайковскі
  • Чеботар – Хуліо
  • Лапін – Шварц

Напередодні поєдинку британець і українець відвідали церемонію зважування. Дюбуа виявився важчим за чемпіона на понад 5,5 кг. Актуальна вага британського боксера – 105,8 кг, а Усика – 100,2 кг.

За кілька днів до бою культовий ринг-анонсер Майкл Баффер вилетів із Лос-Анджелеса до Вроцлава. Американець заводитиме публіку до, під час і після поєдинку чемпіона та претендента. Коронна фраза конферансьє – Let’s get ready to rumble!

Нагадаємо, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик оголосив про співпрацю з криптобіржею QMALL, яку заснували українські IT-фахівці Микола Удянський та Богдан Прилепа.

Читайте також

1