Усик розповів про співпрацю з криптобіржею QMALL - фото

Контракт між Усиком та QMALL був підписаний 13 серпня в ОАЕ
Важливо
Усик розповів про співпрацю з криптобіржею QMALL - фото
Олександр Усик Фото: facebook.com/Alexanderusyk
18 Серпня 2022, 15:10
читать на русском

Український чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик оголосив про співпрацю з криптобіржею  QMALL, яку заснували українські IT-фахівці Микола Удянський та Богдан Прилепа.

Про це повідомив Олександр Усик в Instagram.

Коли є спільна мета і спільний погляд, це створює можливість робити щось глобальне. Саме тому я вирішив стати амбасадором QMALL - лідера серед криптовалютних бірж України, яка працює заради розвитку країни. Бо дуже важливо, аби кожен українець мав доступ до сучасних технологій, які роблять життя якіснішим, - сказав Олександр Усик.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Usyk. Cat. Aleksandr (@usykaa)

Своєю чергою засновники QMALL Микола Удянський та Богдан Прилепа переконані, що мають спільну з Усиком мету - виведення українського ринку на міжнародну арену.

QMALL вже зарекомендувала себе як майданчик, що швидко розвивається, який розробляє нові способи взаємодії з користувачами, а саме шанувальниками боксу, співтовариством і партнерами. Спільні зусилля та підтримка України компанії QMALL та Олександра Усика продемонструють згуртованість двох великих брендів глядачам у всьому світі, - сказали Микола Удянський та Богдан Прилепа.

Таким чином контракт між боксером та криптобіржею був підписаний 13 серпня в ОАЕ. Партнерство розраховане на довгострокову перспективу.

Промоутер боксера Олександр Красюк заявив, що Усик виглядає як кіборг. Він пройшов через пекло в останні місяці, проте це його не зламало, а зробило сильнішим.

Я ніколи не бачив його таким націленим на успіх. Олександр ухвалив рішення у такий складний час вийти на бій. Він отримав велику підтримку наших військових. Усі у світі мають знати, що Україна є країною вільних, відкритих, сильних і натхненних людей. Наш чемпіон через бокс доносить це повідомлення світові, - розповів Олександр Красюк.

Нагадаємо, в суботу, 20 серпня, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик проведе реванш проти британця Ентоні Джошуа.