В Донецькій області військові тренуються давати відсіч росіянам

Велику увагу приділяють тренуванню тактики дій
В Донецькій області військові тренуються давати відсіч росіянам
Військові навчання фото: ДПСУ
16 Квітня 2021, 14:35
читать на русском
В Донецькій області прикордонники проводять бойові навчання з відсічі та стримування російської збройної агресії.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

Стрільба з групової зброї, висунення у район дій та тактичні елементи оборони – військовослужбовці, які виконують завдання з відсічі та стримування російської збройної агресії, неослабно тренують оборонні дії, - йдеться у повідомленні.

Під час висування в район навчань екіпажі бойових машин здійснили марш по місцевості. Іспит весняним бездоріжжям пройшли водії та техніка, які доставили підрозділ у визначений район.

Читайте також

Розрахунки станкових та протитанкових гранатометів відпрацьовували вправи бойової стрільби, а їх командири тренувались в управлінні вогнем при відбитті нападу противника, - зазначили в ДПСУ.

Крім стрільб значну увагу приділено і тренуванню тактики дій. З персоналом Донецького прикордонного загону також проведені заняття з охорони й оборони позицій, з обов’язковим облаштуванням польових укріплень. Вправлялися прикордонники і в тактичній медицині.

Нагадаємо, що в Азовському морі катери ФСБ РФ здійснили спробу перешкоджання законним діям катерної групи Військово-Морських сил ЗС України, які знаходяться на бойовому чергуванні.