В Херсонській області невідомі облили зеленкою кандидатів від ОПЗЖ та викрали ноутбук

5 зловмисників увірвалися до квартири, погрожували битою та викрали ноутбук
В Херсонській області невідомі облили зеленкою кандидатів від ОПЗЖ та викрали ноутбук
Нацполіція (фото: офіційний сайт Нацполіції)
19 Жовтня 2020, 08:48
читать на русском

У місті Берислав на Херсонщині невідомі зайшли до квартири кандидата в депутати облради від ОПЗЖ, де відбувалося засідання партії, облили зеленкою його та ще трьох кандидатів у депутати районних і міських рад та викрали ноутбук.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції та голова Херсонської облорганізації ОПЗЖ Єгор Устинов у Facebook.

Як заявили в поліції, у суботу близько 21:00 в квартиру одного з мешканців міста Берислав вдерлись 5 зловмисників та викрали ноутбук у одного з гостей господаря квартири.

Встановлено, що господар квартири - кандидат у мери міста Берислав та кандидат в депутати облради. В його квартирі відбувалось засідання представників однієї з політичних партій. На засіданні були присутні ще троє гостей, всі кандидати в депутати районних або міських рад. В цей час в незачинену квартиру зайшли 5 зловмисників в масках. Погрожуючи битою один зі злочинців забрав у 49-річної гості ноутбук. Інший зловмисник облив всіх присутніх зеленкою, після чого невідомі покинули квартиру та пішли в невідомому напрямку.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Читайте також

Нагадаємо, що 14 жовтня на площі у м. Вінниці кандидати від однієї з політичних сил на місцевих виборах на площі влаштували українську польову кухню. Під час заходу громадянам роздавали приготовлені страви та агітували за політичну силу. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підкупу виборців у Вінниці осередком партії "Опозиційна платформа - За життя".

Також спостерігач ОПОРИ зафіксував, як кандидат на посаду Вінницького міського голови В’ячеслав Узелков (боксер та телеведучий) особисто роздавав кашу.