В Іспанії епідемія коронавірусу вийшла з-під контролю - міністр

Кількість загиблих унаслідок пандемії в країні наразі становить 34 366 осіб
В Іспанії епідемія коронавірусу вийшла з-під контролю - міністр
Коронавірус в Іспанії (фото: з відкритих джерел)
22 Жовтня 2020, 22:00
читать на русском
Міністр охорони здоров’я Іспанії Сальвадор Ілла заявив, що поширення пандемії COVID-19 у деяких регіонах країни стало неконтрольованим.

Про це повідомляє агенція Reuters.

Вчора Іспанія стала першою західноєвропейською країною, в якій зафіксували 1 мільйон випадків хвороби COVID-19. Кількість загиблих унаслідок пандемії в країні наразі становить 34 366 осіб.

Друга хвиля - це реальність. У багатьох районах нашої країни епідемія вийшла з-під контролю, - заявив Ілла.

Міністр охорони здоров’я Іспанії в четвер описав другу хвилю коронавірусу, що охопила країну, як "неконтрольовану". За його словами, уряд наразі обмірковує, чи варто услід за Францією та іншими європейськими країнами запроваджувати комендантську годину.

Читайте також

Нагадаємо, що в італійському регіоні Ломбардії вирішили ввести нічну комендантську годину. Таке рішення ухвалили через стрімке збільшенням в більш ніж два рази кількості випадків інфікування коронавірусом.

Таким чином, від четверга, 22 жовтня, з 23:00 в Ломбардії вводиться комендантська година, який буде діяти до 5:00. У цей період дозволено залишати місце проживання тільки для походу на роботу або в невідкладних ситуаціях.

Своєю чергою, нічна комендантська година діятиме до 13 листопада.

1