В ISW назвали п'ять можливих причин вибухів в окупованому Криму

Йдеться про "бавону" в районі російської авіабази "Бельбек" у Севастополі та в Керчі
Головне
В ISW назвали п'ять можливих причин вибухів в окупованому Криму
Вибух у Криму Фото: https://www.facebook.com/tamila.tasheva
19 Серпня 2022, 12:43
читать на русском

Експерти Інститут вивчення війни назвали п'ять можливих причин вибухів в окупованому Криму, які пролунали ввечері 18 серпня.

Аналітики наголошують, що не можуть самостійно перевірити, чи російські ППО збили український безпілотник, і чи був взагалі якийсь безпілотник у Керчі чи Бельбеку.

Проте в ISW називають можливі причини вибухів у Севастополі та Керчі:

  • атака ЗСУ;
  • дії української розвідки;
  • погане поводження росіян зі своєю технікою;
  • успішні дії російської ППО;
  • розхитані нерви російських окупантів, які, ймовірно, готуються до атак у районах, що раніше вважалися недосяжними для української армії.

На думку ISW, українські війська, ймовірно, продовжать кампанію з завдання ударів по військових об'єктах Росії в окупованому Криму, щоб послабити можливості логістики окупантів та їх можливості щодо підтримки операцій на західному березі Дніпра.

Нагадаємо, що 18 серпня біля Керченського мосту стались щонайменше два вибухи. Окупаційна влада окупованого Криму повідомила про роботу ППО.

Також пізно ввечері 18 серпня на аеродромі "Бельбек" в окупованому Криму пролунали вибухи. Ймовірно, що "бавовна" там не випадкова. Адже це найбільша авіабаза росіян на окупованому півострові.

Читайте також

1