В Києві можуть зупинити транспорт і закрити школи

Ситуація із коронавірусом не покращується
В Києві можуть зупинити транспорт і закрити школи
Карантин, українці під час коронавірусу (фото: УНІАН)
29 Березня 2021, 19:21
читать на русском

Через погіршення ситуації із коронавірусом у Києві влада може максимально посилити карантинні заходи: аж до повної зупинки транспорту.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі "Україна 24".

Ситуація поки що, на жаль, зовсім не покращилася. Бачимо не зовсім серйозне ставлення до карантинних обмежень з боку городян, - зазначив він.

Читайте також

За його словами, ситуація критична, хоч і за останні два тижні додали понад 1 000 ліжко-місць у лікарнях для пацієнтів з COVID.

Ситуація критична, у нас сьогодні діти 1-4 класів пішли в школу. Але якщо ситуація не зміниться, нам доведеться закривати і 1-4 класи, і дитячі садочки і приймати рішення, щоб обмежити роботу транспорту в цілому, - додав Поворозник.


Контекст. У Національній академії наук спрогнозували розвиток третьої хвилі коронавірусу в Україні та число летальних випадків. Науковці зокрема констатували, що третя хвиля в Україні розвивається аналогічно до більшості країн Європи.

Прогнозують, що кількість нових випадків коронавірусу на 30 березня сягне 16858 хворих за добу, а на 6 квітня – 19759 хворих на добу.

1