В Києві заповнені понад 71% COVID-ліжок - Кличко

Ускладнився перебіг хвороби в дітей
В Києві заповнені понад 71% COVID-ліжок - Кличко
лікарня, ліжко, коронавірус
14 Квітня 2021, 13:51
читать на русском

Заповненість COVID-ліжок у комунальних медичних закладах Києва складає 71%. Кількість госпіталізованих пацієнтів не зменшується.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко у ході брифінгу.

За його словами, до лікарень столиці минулої доби госпіталізували 225 пацієнтів з діагнозом COVID-19. А також 311 хворих - з підозрою на коронавірус та пневмонію.

Не зменшується кількість госпіталізованих пацієнтів і хворих у важкому стані. Загалом у стаціонарах медзакладів столиці сьогодні лікується 4261 хворий на коронавірус. 3173 пацієнти - у важкому стані. Кисневу підтримку отримують 3728 людей. Під апаратами ШВЛ - 65 хворих. Заповненість ліжок в комунальних медзакладах сьогодні - майже 71 %, - сказав Кличко.

За його словами, ускладнився перебіг хвороби в дітей. У стаціонарах медзакладів збільшилася кількість дітей, які потребують кисневої підтримки, яких раніше було значно менше.

Нагадаємо, що епідеміологічна ситуація в столиці суттєво не поліпшується, тому комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про продовження суворих обмежувальних заходів у Києві на 2 тижні, тобто до 30 квітня.

1