В Комісії по азартним іграм та лотереям заявили, коли все запрацює

Запуск ринку планується вже до середини грудня
В Комісії по азартним іграм та лотереям заявили, коли все запрацює
Азартні ігри (фото: Pexels)
4 Листопада 2020, 19:25
читать на русском

Керівник Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей Іван Рудий заявив, що гральний ринок може запрацювати 15 грудня, але все залежить від того, коли Кабінет Міністрів України погодить ліцензійні умови.

Про це він сказав в інтерв'ю liga.net.

Рудий зазначив, що Комісію по гральному бізнесу ще повністю не сформували, але над цим працюють - ще 4 членів комісії будуть рекомендовані вже цього тижня.

Керівний розраховує, що вже найближчим часом буде перше читання законопроєкту 2713-д щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор та лотерей.

Я розраховую, що вже найближчим часом буде перше читання, а до запуску ринку, до середини грудня, він буде прийнятий і в цілому. У нас є амбіція залучити до кінця року 1 млрд грн до бюджету від продажу ліцензій і запуску ринку, - підкреслив представник грального бізнесу.

Читайте також

Рудий додав, що сума в 1 млрд грн залучених коштів до кінця року - це не встановлений для комісії KPI, а його особисті амбіції.

Це мої особисті амбіції, які, я вважаю, в нинішніх умовах реально реалізувати. Ніяких завдань зверху мені не ставили, окрім як сформувати працюючий контролюючий орган на гральному ринку, - сказав голова Комісії.

Також Рудий зазначив, що безпосереднього досвіду роботи у гральному бізнесі у нього немає, але, за його словами, в Україні його немає ні в кого - ця сфера досі була поза законом.

Він зазначив, що його зарплата як голови Комісії по гральному бізнесу - 33 600 грн плюс надбавки.

Нагадаємо, що 21 жовтня Кабінет міністрів України призначив голову Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Ним став Іван Рудий.