В Лос-Анджелесі побудували поселення для безхатьків

Жителям пропонують пройти навчання та стажування, щоб працевлаштуватись
В Лос-Анджелесі побудували поселення для безхатьків
Поселення для безхатьків в Лос-Анджелесі (фото: Business Insider)
9 Липня 2021, 04:01
читать на русском

У США влада Лос-Анджелеса побудувала поселення з крихітних будинків для безхатченків. Таким чином влада вирішила бюджетним способом боротись з безпритульністю.

Про це повідомляє Business Insider.

Зазначається, що поселення Tiny Homes Village звели в районі Нохо в Лос-Анджелесі на державні кошти і гроші американського благодійного фонду, що займається боротьбою з проблемою безпритульності Hope of the Valley. Його огородили та забезпечили цілодобовою охороною.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lehrer Architects (@lehrerarchitects)

Складається село з різноколірних приміщень 2,5 на 2,5 метра з однією спальнею. Крім таких будинків, на території поселення є туалети і душові кабінки, пральня та зони для відпочинку на відкритому повітрі.

Для жителів пропонують триразове харчування та можливість пройти навчання та стажування для подальшого працевлаштування.

Згідно з підрахунком, у Лос-Анджелесі проживають близько 66 436 осіб без місця проживання.

Минулого року на вулицях Лос-Анджелеса загинуло понад 1300 осіб з тієї простої причини, що вони були безхатьками, - зазначив фінансовий директор організації Hope of the Valley Rescue Mission Роуен Ванслов.

За його словами, аналогічні поселення будуть зводити і в інших районах Лос-Анджелеса на непридатній для іншого будівництва землі.

Нагадаємо, що двоє столичних безхатченків Ілля Олегович та Ірина Львівна отримали нові ІD картки, щоби одружитися і піти на роботу.

Читайте також

1