В Одесі зіштовхнулись автівки: дві людини загинули, п'ятеро постраждали

Після зіткнення виникло загоряння одного з легкових автомобілів
В Одесі зіштовхнулись автівки: дві людини загинули, п'ятеро постраждали
ДТП в Одесі фото: нацполіція)

В Одесі сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в якій зіткнулись п'ять автомобілів. Внаслідок аварії загинули дві людини, п'ятеро постраждали.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Одеській області.

Зазначається, що ДТП сталась за участі чотирьох автомобілів. Після зіткнення виникло загоряння одного з легкових автомобілів BMW.

Внаслідок пригоди загинуло два чоловіка, яких за допомогою спеціальних інструментів дістали  рятувальники, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

За інформацією місцевого видання "Думська", аварію спровокував вуличний перегонник.

Дрифтер розігнався і хотів зайти в занос на перехресті, але неправильно оцінив дорожню обстановку і влетів у кілька автомобілів, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє пресслужба Національної поліції, водій Toyota, рухаючись на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем BMW, який їхав на зелений. Внаслідок ДТП останній транспортний засіб відкинуло на інші три автомобілі – Volkswagen, Mercedes та автобус БАЗ, після чого сталося його займання.

Кермувальник Toyota та два його пасажири з різними травмами госпіталізовані. Також доставлені у лікарню й три пасажири Volkswagen, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що під Дніпром 5 січня в дорожньо-транспортній пригоді загинув син відомого політика та бізнесмена Геннадія Корбана.

1