В Одеській області школяр спалив церкву, бо з нього знущались у школі (фото)

Вогонь загасили місцеві жителі, а в пожежі ніхто не постраждав
В Одеській області школяр спалив церкву, бо з нього знущались у школі (фото)
Фото: od.npu.gov.ua
23 Вересня 2021, 05:14
читать на русском

У селі Іванчанка Болградського району 23-річний хлопець підпалив церкву, щоб помститися своєму однокласникові за цькування у школі.

Про це повідомила пресслужба поліції Одеської області.

Займання, внаслідок якого було пошкоджено будівлю та майно культової споруди, сталося ввечері 21 вересня. Вогонь загасили місцеві жителі, у пожежі ніхто не постраждав.

Правоохоронці з’ясували, що до підпалу причетний 12-річний місцевий житель. Підліток зізнався у скоєному та пояснив, що так він хотів помститися своєму однокласникові, який нібито постійно його цькував.

Відомості за фактом підпалу поліціянти внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Оскільки малолітній не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, на його батьків, що вже потрапляли в поле зору поліції за невиконання обов’язків щодо виховання дитини, буде складений протокол за ст. 184 КУпАП.

Нині слідство триває, а також встановлюються обставини події, зокрема – перевіряють інформацію про ймовірний булінг серед підлітків. У разі підтвердження цього факту буде дана правова оцінка діям кожного його учасника.

Фото: od.npu.gov.ua

Читайте також наш матеріал: Булінг атакує: як батьки і вчителі можуть допомогти дітям, з яких знущаються у школі

Читайте також

1