В Офісі президента пояснили, чому Куп'янськ важливий для окупантів

Це місто "треба буде забрати"
В Офісі президента пояснили, чому Куп'янськ важливий для окупантів
9 Вересня 2022, 11:44
читать на русском

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк пояснив, що Куп'янськ Харківської області - це ключовий транспортний вузол, який є вкрай важливим для окупантів.

В інтерв'ю 24 каналу Подоляк нагадав, що Генштаб конкретно повідомив про звільнення вже 20 населених пунктів у Харківські області. Звільнена територія – 700 квадратних кілометрів, що дуже важливо.

Своєю чергою Куп’янськ – це ключове стратегічне місце, через яке йде все харківське угруповання російських військ – отримувало поповнення і резерви.

Це такий ключовий транспортний вузол, який треба буде забрати й вже після цього дивитися, чи нам йти на Північ, чи трохи вниз на Південь. У такий спосіб розрізати це угруповання російських військ і не давати їм можливості працювати в режимі постійного пересування резервів, - пояснив Подоляк.

За його словами, це "ключові елементи на карті".

Я маю на увазі, що в цьому випадку ми говоримо про Куп’янськ. Мені здається, у Харкові йде та буде йти планова зачистка території від нелюдів, які там перебувають, - сказав радник голови ОП.

Нагадаємо, що заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов заявив, що українські військові звільнили понад 20 населених пунктів у Харківській області.

Читайте також

1