В окупантів почав "їхати дах" через великі втрати російської армії (відео)

Вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу
В окупантів почав "їхати дах" через великі втрати російської армії (відео)
Російська техніка, яку знищили в Україні / Фото: facebook.com/anton.yuhimenko.7
19 Квітня 2022, 05:07
читать на русском

Українські захисники нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70%. Загарбники вже не вірять у свою перемогу, єдине, чим вони займаються, втікають від Збройних сил України.

Про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов російських загарбників, які є у розпорядженні СБУ.

"У нашего полка самые большие потери, бл*дь. Нас почти не осталось. Нас было тысяча с чем-то человек, осталось четыреста где-то", – розповідає окупант своїй дружині.

За його словами, вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу, у них "почав їхати дах", а єдине, чим вони зараз займаються – втікають від українських воїнів.

"Высунулся - пули над башкой! Мы начали убегать, по нам «Град» в ж*пу лупит. С одной стороны арта кроет, а с другой, через железную дорогу, – перестрелка начинается. Еб*ть, думаю, мы в кольце. Снова убегал, бл*дь", - жаліється ворог.

І після такого вже думає не про захоплення України, а про плани повернутися додому та розірвати контракт: "Второй раз я сюда не поеду!".

Нагадаємо, що у той час, як путін уже другий місяць мріє захопити Україну за 3 дні, бажання його солдатів – більш приземлені: поранення, отримання виплат і повернення додому.

Читайте також

1