В окупованому Криму через вибухи виведено з ладу залізничний вузол: потяги зупинились

Зокрема через залізницю росіяни перекидали особистий склад та військову техніку на Херсонщину та Запоріжжя
В окупованому Криму через вибухи виведено з ладу залізничний вузол: потяги зупинились
Залізнична колія (Фото: picabu)
16 Серпня 2022, 12:02
читать на русском

В окупованому Криму внаслідок вибухів у Джанкойському районі виведено з ладу залізничний вузол. Потяги будуть зупиняти у Владиславівці, а потім пересаджувати людей на автобуси.

Про це повідомляє  ТАСС і так званий "голова Криму" Сергій Аксьонов у Telegram.

Зокрема через залізницю росіяни перекидали особистий склад та військову техніку на Херсонщину та Запоріжжя.

Аксьонов зазначив, що зупинено всі пасажирські потяги, що прямують з материка в росію. Потяги, що прямують до Криму з материкової частини Росії, будуть завершувати маршрут у районі Феодосії, на станції Владиславівка.

В екстрених службах ТАСС повідомили, що у Джанкойському районі "внаслідок детонації боєприпасів пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз'їзд 10 км".

Затримано три потяги, в яких прямували 2 тисячі осіб. До вечора на цій ділянці мають пройти ще п'ять потягів, на яких прямують майже 3 тисячі осіб.

Після консультації з керівництвом Кримської залізниці прийнято рішення: усі пасажирські потяги, що прямують із материка, зупиняти у Владиславівці, пересаджувати людей на автобуси. До найближчих автостанцій буде повністю організовано розвезення людей, - заявив Аксьонов.

До слова, поки "бахкало" в Криму, міністр оборони РФ сергій шойгу заявив, що HIMARS ні на що не впливають і їх "пєрємаливают у ходє спецапірациї".

Нагадаємо, що вранці 16 серпня в Джанкойському районі окупованого росією Криму вранці чути вибухи і видно вогонь - у Майському горить підстанція, в Азовському - склад.

Читайте також

1