В Олександрівській лікарні Києва тільки двоє медиків погодилися щепитися від Covid-19 - відео

Всього ж за сьогоднішній день у столиці планують вакцинувати майже сто медиків
В Олександрівській лікарні Києва тільки двоє медиків погодилися щепитися від Covid-19 - відео
Вакцинація (Фото: pexels)
25 Лютого 2021, 14:27
читать на русском

Тільки двоє із 24 медпрацівників реанімації Олександрівської клінічної лікарні Києва погодилися на вакцинування проти COVID-19 індійською вакциною Covishield виробника Oxford-AstraZeneca.

Про це на брифінгу розповів завідувач реанімаційного відділення лікарні Олексій Куценко.

Саме Куценко і ще одна медсестра з цього відділення погодилися на вакцинацію від коронавірусу. Усі інші медики, за словами Куценка, чекають результатів щеплення двох добровольців.

Зі всього мого відділення, де є 24 співробітники, тільки 2 погодилися на вакцинацію – я та ще одна медсестра... Я думаю, що після нашого вакцинування, кількість людей, які захочуть щепитися, буде набагато більшою. У моєму відділенні люди чекають на наслідки нашого вакцинування, – зазначив завідувач.

Читайте також

Лікар також зазначив, що після щеплення почуває себе нормально та немає ніяких негативних відчуттів.

При цьому Куценко вважає, що така мала кількість охочих вакцинуватися у відділенні через те, що він погано провів роз`яснювальну роботу. Крім того, 90% медичних працівників відділення, у тому числі й сам Куценко, вже перехворіли на COVID-19 у різних формах.

Нагадаємо, з 24 лютого в Україні стартувала вакцинація від коронавірусу. Перше щеплення проти коронавірусу індійською вакциною COVISHIELD отримав лікар-реаманітолог з Черкас Євген Горенко. За день провели 159 щеплень, про жодні побічні ефекти не повідомляється.

1