В ОРДЛО дітей відправили на дистанційне навчання

Важливо
11 Жовтня, 20:21 1186
читать на русском

На непідконтрольній владі Україні території Донецької області усі навчальні заклади перевели на дистанційне навчання. Згідно з планом, навчальних закладів діти зможуть повернутися після особливого розпорядження.

Про це повідомляє ЗМІ терористів.

Від 12 жовтня 2020 року та до особливого розпорядження керівники організацій та установ усіх форм власності, що надають освітні послуги, повинні забезпечити організацію освітнього процесу з використанням електронного навчання та дистанційних освітніх технологій, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

У частині Донецької області, яку контролюють проросійські бойовики, дітей відправили на осінні канікули від 5 до 25 жовтня.

Нагадаємо, раніше тимчасовий виконувач обов'язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет заявив, що вважає за доцільне перевести школи на дистанційне навчання на два тижні.

Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька – знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей. Знаю і розумію, що питання організації навчання вирішують на місцях. Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно. Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО, - зазначив Шкарлет.

1