В Угорщині п`яний українець скоїв одразу три аварії і втік

Порушника зупинили лише за допомогою спецзасобів
В Угорщині п`яний українець скоїв одразу три аварії і втік
Українець скоїв аварію в Угорщині (Фото: Csepregi Onkormanyzati Tuzoltosag)
16 Лютого 2021, 19:34
читать на русском

На заході Угорщини 32-річний українець за кермом вантажівки спричинив одразу три ДТП у центрі села Чепрег і зник з місця події. Його заледве наздогнала поліція.

Про це повідомило Mukachevo.net.

Відомо, що українець на 24-тонній вантажівці з угорськими номерами їхав у місто Сомбатхей, але дорогою заїхав в Чепрег. Там він проїхав через міст з обмеженням ваги 16 тонн, пошкодив вказівний знак, повалив ліхтарний бетонний стовп і поїхав далі.

Поліції довелося застосовувати спецзасоби, щоб зупинити водія вантажівки. Переслідували його три поліційні машини, а одна зупинилася відразу перед нами. Тільки після цього водій зупинився, - розповів очевидець.

Затримали українця за 10 км від місця події. Тест показав в його крові алкоголь.

Читайте також

За інформацією місцевої поліції, порушника позбавили посвідчення водія та притягнули до кримінальної відповідальності за обґрунтовану підозру у вчиненні правопорушення під час керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, 25 січня у Польщі п'яний громадянин України на швидкості протаранив огорожу цвинтаря і зніс 9 надгробків. На момент скоєння ДТП молодий водій був добряче напідпитку.  При перевірці на алкоголь драгер показав 1,2 проміле. Зрештою машину конфіскували, а водія затримали.

1