В Україні через сильний вітер попадали кілька новорічних ялинок - фото

Стихія виявилась сильнішою, ніж укріплення святкових дерев
В Україні через сильний вітер попадали кілька новорічних ялинок - фото
Повалена ялинка у Білопіллі. Фото з соцмереж
15 Січня 2022, 05:00
читать на русском

Увечері в п’ятницю, 14 січня, сильні пориви вітру зафіксували майже у всіх регіонах України, максимум сягнув до 27 м/с. У кількох містах, особливо на півночі країни, де було дуже вітряно, повалилися новорічні ялинки та святкові прикраси.

Користувачі соцмереж поділились фото та відео наслідків стихії, пише ТСН.ua.

У Чернігівській області під натиском сильних поривів вітру у кількох міста впали головні новорічні красуні. Зокрема така доля спіткала прикрашене дерево у місті Носівці. Комунальники його розбирають з надією, що іграшки та прикраси все ж вціліли.

Падіння новорічної ялинки у Носівці Фото з соціальних мереж

У центрі Конотопа ялинка теж не витримала негоди та повалилася. З неї теж комунальники уже позбирали непошкоджені іграшки та згорнули гірлянду.

У центрі Конотопа впала ялинка. Фото з соціальних мереж

Новорічна ялинка впала також у Бобровиці Ніжинського району Чернігівської області. Відповідне фото опублікували в соцмережах.

У Бобровиці Ніжинського району Чернігівської області вітер повалив новорічне дерево

В Чернігові негода теж наробила лиха - на Алеї Героїв велика ялинка впала від пориву вітру. Щоправда, вона не була новорічною прикрасою.

У Чернігові впала ялинка. Фото з соціальних мереж

У центрі Кролевця Сумської області стихія повалила новорічну ялинку, яка була закріплена шістьома тросами. Гірлянди на поваленій ялинці відімкнули від електромережі.

А от у місті Білопіллі новорічна ялинка, яку повалило вітром, певний час продовжувала світитися.

Повалена ялинка у Білопіллі. Фото з соцмереж

У місті Пустомити Львівської області впала новорічна ялинка з ілюмінацією, яку встановили біля мерії. Причиною називають пориви вітру, хоча на заході країни вони не були аж надто сильними. Місцеві мешканці в коментарях скаржаться на погане кріплення.

У місті Пустомити Львівської області впала новорічна ялинка. Фото з соцмереж

У Хмельницькому вітер не повалив новорічну ялинку, але таки здув зірку з її верхівки. У соцмережах місцевих мешканців жартома закликають загадувати бажання, адже на новорічній ялинці з’явилася зірка, що падає.

Падіння зірки з ялинки у Хмельницькому. Фото з соцмереж

У місті Лубни Полтавської області головну новорічну прикрасу буквально зігнуло навпіл.

У соцмережі українці пожартували, що новорічна ялинка в Лубнах вирішила зайнятися йогою або пародіює головний убір Гаррі Поттера.

Нагадаємо, що сильний вітер затримається в Україні ще як мінімум на добу.

Читайте також