В Україні очікується похолодання: прогноз погоди на 23 листопада

На північному сході прогнозують морози
В Україні очікується похолодання: прогноз погоди на 23 листопада
Погода, заморозок Фото: ekaterinaa_leto
22 Листопада 2021, 19:16
читать на русском

У вівторок, 22 листопада, до України повернеться похолодання, місцями температура повітря опуститься до трьох градусів морозу.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

23-го листопада у більшості областей температура повітря протягом дня становитиме лише +1+5 градусів, на північному сході подекуди навіть 0-3 градуси морозу, - сказала Діденко.

Вона зазначила, що найтепліше буде на Закарпатті, де температура повітря підніметься до 6-11 градусів тепла.

За її словами, в західних, північних областях, у південній частині, а також на Луганщині та Донеччині очікуються опади. Своєю чергою у центральних областях та на Харківщині опадів не передбачається.

На Заході України після дощу та мокрого снігу, які більш можливі найближчої ночі, протягом дня 23-го листопада опади припиняться, але буде сильним північно-західний вітер, - повідомила Наталка Діденко.

22 листопада в Києві температура повітря вночі опуститься до двох градусів морозу, вдень підніметься лише до 1-3 градусів тепла. Також у столиці можливий дощ та мокрий сніг.

Нагадаємо, 20 листопада на горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах випало до метра снігу. Також сніжило на території гірськолижних курортів Львівської області.

Читайте також

1