В Україні розширили програму безкоштовного обміну ламп - Укрпошта

Програма з обміну ламп розжарювання продовжує діяти як для фізичних осіб, так і для юридичних.
В Україні розширили програму безкоштовного обміну ламп - Укрпошта
Лампи
17 Січня 2024, 17:48
читать на русском

"Укрпошта" продовжила програму обміну ламп розжарювання, впроваджену наприкінці січня минулого року. Наразі у відділеннях поштового оператора для обміну доступно близько 7 млн LED-ламп.

Про це повідомили в "Укрпошті".

"Програма з обміну ламп розжарювання продовжує діяти як для фізичних осіб, так і для юридичних. Особливі умови продовжують діяти для пенсіонерів, які раніше вже скористалися обміном. Вони мають можливість отримати додатково до 5 LED-ламп, пред’явивши пенсійне посвідчення, паспорт та РНОКПП", – зазначили в "Укрпошті".

Замінити старі лампи можуть і ті мешканці країни, які досі не скористалися програмою. У них є можливість отримати до 5 світлодіодних ламп в обласних центрах, у міських та сільських відділеннях "Укрпошти" по всій країні.

Крім того, програма надалі відкрита і для юридичних осіб, таких як: медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та ОСББ, які мають можливість отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву на порталі "Дія".

"У відділеннях Укрпошти, де спостерігається найвищий попит, запаси LED-ламп будуть поповнювати доки лампочки будуть у наявності. У разі закінчення ламп або вичерпання запасів ламп потрібного типу цоколя, варто звернутись до іншого найближчого відділення "Укрпошти", – йдеться у повідомленні.

Майже за рік від початку програми, українці обміняли у відділеннях "Укрпошти" понад 33 мільйони ламп розжарювання.

Нагадаємо, в Україні розширили коло споживачів, які можуть скористатися безкоштовною програмою обміну ламп розжарювання на LED. Зокрема, тепер ця програма доступна для закладів соціального захисту та ОСББ.

Читайте також