В Україні сніг розчищають майже 2 тисячі робітників

До прибирання також залучені 7 одиниць важкої снігоприбиральної техніки
В Україні сніг розчищають майже 2 тисячі робітників
Розчищання снігу, дорожники Фото: kyivcity.gov.ua
29 Січня 2021, 14:49
читать на русском
Для забезпечення проїзду дорогами державного значення сніг розчищають 1480 одиниць техніки та 1731 робітник.

Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) у Facebook.

Зазначається, що до прибирання також залучені 7 одиниць важкої снігоприбиральної техніки мобільних загонів та 2 одиниці інженерної та спеціальної техніки ДСНС.

Найскладніша ситуація – у Одеській та Миколаївській областях. Через скупчення вантажного транспорту на проїжджій частині снігоприбиральна техніка не має можливості належно розчистити дорожнє полотно. Забезпечення проїзду автошляхами цих двох регіонів триває, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

До того ж як повідомили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області, рятувальники минулої ночі вивільнили зі снігового полону понад 50 автомобілів, у тому числі 3 карети швидкої медичної допомоги, надано допомогу 111 особам.

Протягом минулої доби і снігових заметів вилучено 8 вантажних автомобілів та 42 легкових, 3 автомобіля швидкої медичної допомоги, надано допомогу 111 особам, в тому числі 4 дітям, які знаходилися в автомобілях. Також розпилені 2 дерева, які впали на шляхах та перешкоджали руху, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що через снігові намети на трасі в Одеській області застрягли майже 300 вантажівок. Довжина затору розтяглася на 30 кілометрів.