В Україні стартувало пробне ЗНО-2021

У трьох областях пробне ЗНО перенесли через епідемію ковіду
В Україні стартувало пробне ЗНО-2021
Абітурієнти на ЗНО (фото: УНІАН)
10 Квітня 2021, 13:00
читать на русском

У більшості областей України стартувало пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року.

Про це повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО розпочалося об 11 годині ранку у заздалегідь визначених пунктах проведення. Учасників пускали до пунктів тестування, якщо вони мали при собі паспорт та запрошення-перепустки.

Всі учасники пробного ЗНО мають бути у масках, користуватися дезінфекторами, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

Цьогоріч кожен учасник міг вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Водночас школярі, які візьмуть у ньому участь, зможуть додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома.

Щоб отримати результати пробного ЗНО, учасники мають занести свої відповіді до спеціального сервісу "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання" упродовж 10–14 квітня.

Нагадаємо, що у Києві, Чернігівській та Миколаївській областях пробне ЗНО перенесли на 24 квітня через складну ситуацію з коронавірусом.  Учасники з цих областей зможуть занести свої відповіді з 24 до 28 квітня. Результати пробного ЗНО оприлюднять в особистих кабінетах учасників до 30 квітня.

Читайте також