В Україні запустили нову гарячу лінію для військових

Консультування військових здійснюється цілодобово
В Україні запустили нову гарячу лінію для військових
Телефон (фото: Pexels)
2 Січня 2024, 09:33
читать на русском

Міністерство оборони України з 1 січня 2024 року запустило гарячу лінію для військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Ветерани та їх рідні можуть отримати консультацію або відповіді на свої запитання за коротким номером 1512.

Окрім цього роботу продовжує номер гарячої лінії 0-800-500-442, який доступний для користувачів усіх операторів мобільного зв’язку.

"Консультування військових та членів їхніх родин щодо складних та болючих питань, реєстрацію їхніх звернень цілодобово здійснюватимуть десятки високопрофесійних працівників Урядового контактного центру", - сказано в повідомленні.

У Міноборони зазначили, що для них є дуже важливим надати максимально якісні послуги та підтримку ветеранам, адже йдеться про вирішення їх проблем. Відповідати на запити будуть спеціалісти Урядового контактного центру, серед них і психологи, які зможуть надати необхідну допомогу.

"За новим номером гаряча лінія доступна для користувачів всіх національних операторів, окрім "Київстар", у звʼязку з технічними налаштуваннями, які виправлять найближчим часом", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, для українських громадян, які вимушено переїхали до інших країн, запустили застосунок I’m Ukrainian. Так, за його допомогою українці можуть знаходити необхідні послуги, варіанти для освіти або працевлаштування, а також корисні освітні курси.

Читайте також

1