В Україні завершується подача документів на бакалаврат та магістратуру

24 липня розпочинається наступний етап - оприлюднення рейтингових списків
Важливо
В Україні завершується подача документів на бакалаврат та магістратуру
Вступна кампанія (Фото: УНІІАН)
23 Липня 2021, 13:06
читать на русском

23 липня 0 18:00 завершується подача заяв та документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, вступних іспитів і творчих конкурсів.

Про це повідомляє пресслужба МОН.

Зазначається, що наступний етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків, яке має відбутися не пізніше 28 липня.

Подання оригіналів документів здійснюватиметься до 18:00 2 серпня (саме до цього часу необхідно або привезти документи, або ж надіслати поштою (з обов’язковим описом вкладень) чи електронною поштою з накладанням на сканкопії ЕЦП вступника), - йдеться у повідомленні.

Надання оригіналів необхідних документів (якщо відправка електронною поштою) та укладання договору про навчання між закладом вищої освіти та вступником (за участі батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників) здійснюється впродовж 10 робочих днів від дати початку навчання.

Нагадаємо, що 11 травня стартувала реєстрація на іспити для вступу до магістратури, зокрема на іспит з іноземної мови та єдине фахове вступне випробування.

1