В уряді заявили про намір віддати у приватизацію вісім підприємств

Держбюджет отримає понад 12 мільярдів гривень
Важливо
В уряді заявили про намір віддати у приватизацію вісім підприємств
Документи Фото: AlphaTradeZone з Pexels
15 Березня 2021, 06:02
читать на русском

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про намір уряду віддати під приватизацію вісім збиткових українських підприємств.

На своїй сторінці у Фейсбуці керівник Кабміну написав, що державні підприємства, які роками збиткують і не є стратегічно важливими, "зможуть отримати ефективне керівництво, приплив інвестицій та нарешті почнуть розвиватися".

Читайте також

Цього тижня ми передали у Фонд державного майна ще 8 об’єктів для приватизації. А профільний комітет Верховної Ради підтримав законопроєкт про розблокування Великої приватизації, яка, за нашими очікуваннями, тільки цього року принесе в держбюджет більше 12 мільярдів гривень, - повідомив Шмигаль.


У січні прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що цьогоріч для влади важливий рух у бік великої приватизації. Тому вже визначено об'єкти, які готуватимуть до продажу.

Шмигаль зазначив, що для уряду важливим є рух у сторону великої приватизації. Вже підготовлений цілий пакет законопроєктів.

За словами глави Кабміну, об'єкти, якими володіє держава, часто перебувають не у найкращому стані. Тому потрапляння до інвесторів дасть їм шанс на розвиток, на створення робочих місць та сплати податків.