В уряді повідомили, що буде з великою приватизацією цього року

Вже підготовлений цілий пакет законопроєктів
В уряді повідомили, що буде з великою приватизацією цього року
Денис Шмигаль (фото: facebook.com/dshmyhal)
23 Січня 2021, 05:06
читать на русском

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що цьогоріч для влади важливий рух у бік великої приватизації. Тому вже визначено об'єкти, які готуватимуть до продажу.

Під час публічного обговорення проєкту Національної економічної стратегії-2030 Шмигаль зазначив, що для уряду важливим є рух у сторону великої приватизації. Вже підготовлений цілий пакет законопроєктів. Днями була проведена координаційна нарада із Фондом держмайна, де ще раз визначили об'єкти великої приватизації цього року.

Це також один з елементів залучення фінансового інвестиційного капіталу в державу. Адже крім приватизації та отримання прямих фінансів безпосередньо за саму приватизацію у будь-якому випадку залучено інвестора. Внутрішнього чи зовнішнього – це вже не грає ролі, - сказав глава уряду.

Читайте також

За словами Шмигаля (досьє Дениса Шмигаля), об'єкти, якими володіє держава, часто перебувають не у найкращому стані. Тому потрапляння до інвесторів дасть їм шанс на розвиток, на створення робочих місць та сплати податків.

Нагадаємо, що глава Кабінету Міністрів Денис Шмигаль розповів, коли в Україні зможе з'явитись фондовий ринок. Наступного тижня уряд очікує підписання меморандуму про його створення, який уже підготували.

1