В Южноукраїнську 12-річна дівчинка стрибнула з четвертого поверху через сварку з хлопцем

Дівчина в цей час гостювала у подруги
В Южноукраїнську 12-річна дівчинка стрибнула з четвертого поверху через сварку з хлопцем
Будинок (фото: Pexels)
28 Липня 2021, 17:06
читать на русском

В Южноукраїнську Миколаївської області 12-річна дівчина через сварку зі своїм хлопцем вистрибнула з балкона на четвертому поверсі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зазначається, що 28 липня до відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління надійшло повідомлення від лікарів про те, що до медзакладу з тяжкими травмами доставили 12-річну дівчину.

Як попередньо з'ясували поліціянти, постраждала вистрибнула з вікна квартири на четвертому поверсі однієї з багатоповерхівок, намагаючись покінчити життя самогубством. За цією адресою дівчина була в гостях у подруги з іншими підлітками за відсутності дорослих.

Зі слів осіб, які були разом із 12-річною дівчинкою, у вказаній оселі, постраждала перебувала у пригніченому стані через сварку зі своїм хлопцем, та близько 4 години ранку пішла відпочити в сусідню кімнату з балконом, а невдовзі почули її крик. Коли ж забігли до кімнати, у вікно побачили, що їхня знайома вже лежала на землі. Підлітки одразу викликали швидку медичну допомогу, - йдеться у повідомленні.

Наразі дівчинка перебуває у тяжкому стані в реанімації. Усі обставини події встановлюють поліціянти.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 120 КК України "Доведення до самогубства вчинене щодо неповнолітнього" та проводять розслідування.

Нагадаємо, що 23 липня о пів на третю ночі у Києві по вул.Заболотного, 92 неадекватний чоловік вистрибнув з вікна квартири на 5 поверсі та впав на технічний дах на 3 поверху і залишився живий.

Читайте також

1