В Запоріжжі іномарка вилетіла в кювет і загорілась: загинуло п'ятеро людей

В ДТП, зокрема, загинуло троє малолітніх дітей
В Запоріжжі іномарка вилетіла в кювет і загорілась: загинуло п'ятеро людей
ДТП, горить перевернута машина фото: поліція
20 Серпня 2021, 11:32
читать на русском

У Запорізькій області сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули п'ятеро людей, в тому числі троє малолітніх дітей.

Про це повідомляє нацполіція області.

Зазначається, що на автодорозі "Харків-Сімферополь" водій автомобіля "Opel Astra", здійснюючи рух зі сторони міста Мелітополь в бік міста Василівка, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Mercedes-190".

Внаслідок цього відбулося перекидання другої іномарки до кювету, де транспортний засіб загорівся. В результаті ДТП водій та чотири пасажири автомобіля "Mercedes-190" загинули на місці. Серед них троє малолітніх дітей, - йдеться у повідомленні.

Крім цього, водія іншої іномарки та його пасажира з тілесними ушкодженнями доставили до районної лікарні.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, що 10 серпня поблизу Кагарлика, що в Обухівському районі Київської області, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Загинула дитина.

Читайте також

1