В зоні ООС на невідомому пристрої підірвалися двоє українських військових

Один з постраждалих перебуває у важкому стані
Важливо
В зоні ООС на невідомому пристрої підірвалися двоє українських військових
Поранений військовий (фото: з відкритих джерел)
20 Грудня 2021, 13:19
читать на русском

На Донбасі 20 грудня на невідомому вибуховому пристрої підірвалось двоє військовослужбовців ООС. Один воїн у важкому стані, інший - середньої тяжкості.

Про це повідомила пресслужба штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали травмування. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я одного військовослужбовця – тяжкий, другого - середньої тяжкості, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою українськими військовослужбовцями. З початку 20 грудня, станом на 11 годину, обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Упродовж минулої доби, 19 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано два порушення режиму припинення вогню, одне з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння:

  • Неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з артилерії калібру 122 мм.
  • В напрямку Світлодарська російські найманці здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, що у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 16 грудня загинув 30-річний український розвідник Станіслав Запорожець. Він отримав несумісне з життям поранення.

Читайте також

1