Всі будуть мобілізовані – і чоловіки, й жінки – Зеленський про війну з Росією

Президент допустив мобілізацію жінок нарівні з чоловіками при розгортанні війни з Росією
Важливо
Всі будуть мобілізовані – і чоловіки, й жінки – Зеленський про війну з Росією
Жінки-військові (Фото: Міністерство оборони України)
25 Грудня 2020, 13:55
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський допустив можливість мобілізації жінок нарівні з чоловіками у випадку розгортання повномасштабної війни з Росією.

Про це глава держави розповів у інтерв`ю виданню "Фокус".

Зокрема, відповідаючи на питання про те, чи замислювався президент над тим, що Росія може знову напасти на Україну, але вже не з Донбасу, а, наприклад, з Криму, Зеленський відповів наступне:

Це жахлива ситуація, я навіть не хочу її уявляти. Я проти цього. Будемо сподіватися, що це неможливо. Інакше буде велика війна. Ми нікуди не підемо, ми всі будемо воювати, всі будуть мобілізовані – і чоловіки, і жінки. Це буде погано для населення України. І я думаю, що Росія це прекрасно розуміє, - заявив президент.

Читайте також

Нагадаємо, раніше Зеленський розповів про своє ставлення до справи заступника голови ОП Олега Татарова, якого підозрюють в корупції.

Президент розповів, що як тільки новини про скандал з Татаровим докотилися до Офісу президента, він викликав Єрмака (досьє Андрія Єрмака) і сказав, щоби той "попросив Татарова піти", якщо справа стосується роботи в ОП. Але потім виявилося, що йдеться про 2017-й рік, і всіх людей у цій справі відпустили.

Також Зеленський (досьє Володимира Зеленського) повідомив, що цього тижня Татарова усунули від справ НАБУ і прокуратури. Всі його повноваження передали іншому заступнику голови ОП Андрію Смирнову.

1