Вагітна дівчина з Кривого Рогу померла після того, як її підпалив співмешканець

Після смерті дівчини сиротами лишилися двоє малих дітей
Вагітна дівчина з Кривого Рогу померла після того, як її підпалив співмешканець
Швидка медична допомога, лікарі у захисних костюмах, коронавірус (фото: УНІАН)
1 Червня 2021, 13:17
читать на русском

У лікарні померла 21-річна мешканка Кривого Рогу, мати двох дітей, яку облив горючою рідиною і підпалив її 17-річний співмешканець.

Як повідомляє місцеве видання "Первый городской", дівчина померла у відділенні реанімації. Відомо, що у померлої було ще двоє дітей. Ними займаються працівники ювенальної превенції.

Нагадаємо, 26 травня під час сварки в одній з квартир в Долгінцевському районі 17-річний хлопець облив подругу легкозаймистою рідиною і підніс вогонь. Після того, що сталося, молодий чоловік попросив сусідів викликати швидку, пояснивши, що його вагітна подруга сама обпеклася, і втік з квартири. Дівчину на 17-му тижні вагітності відвезли до лікарні, а її співмешканця розшукали і затримали правоохоронці.

У постраждалої діагностували опіки обличчя, тіла, рук, ніг і дихальних шляхів різного ступеня. Всього було уражено близько 70% тіла. Приблизно тиждень лікарі боролися за її життя в відділенні реанімації, проте врятувати дівчину не вдалося.

Нагадаємо, що у Києві двоє молодих людей через помсту заживо підпалили чоловіка. Потерпілий отримав опіки 80% тіла, його доправили до лікарні, де він помер.

В Одеській області п'яний чоловік підпалив свою 37-річну сусідку, оскільки був в агресії. Жінка хотіла заспокоїти сусіда, який сварився з дружиною і хотів її вдарити.

Читайте також