Вбив батька та брата: на Тернопільщині засудили чоловіка

Постраждалого брата намагалися врятувати лікарі, проте марно
Вбив батька та брата: на Тернопільщині засудили чоловіка
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
9 Серпня 2022, 22:38
читать на русском

У Тернопільській області Лановецький райсуд судив 36-річного чоловіка, який вбив батька та брата, до 12 років тюрми.

Про це повідомили в ZAXID.NET.

Райсуд на Тернопільщині призначив 12 років тюрми 36-річному чоловікові, який вбив свого батька та смертельно поранив брата. Сварка розпочалась через м'ясо, яке начебто заборонив приготувати батько. Розізлившись, чоловік взяв ніж та наніс йому декілька смертельних ударів, від яких 61-річний чоловік помер на місці. Після цього зловмисник напав на свого брата. Після злочину, усвідомивши свій вчинок, він про все зізнався сусідам, які й викликали поліцію, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що постраждалого брата намагалися врятувати лікарі, проте марно.

Зловмисник у суді визнав свою провину. За його словами, сварка виникла через те, що батько забороняв приготувати м'ясо. В результаті чого чоловік завдав ножовий удар батькові в шию та декілька ударів у груди. Після чого чоловік напав на брата, бо той нецензурно висловився. Він злочин скоїв у стані алкогольного сп'яніння.

Суддя Олег Холява визнав чоловіка винним у порушенні ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство) та ч.2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому призначили 12 років тюрми. Також чоловік повинен сплатити 13,7 тис. грн за експертизи, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в Хмельницькій області засудили до восьми років позбавлення волі 14-річного школяра, який жорстоко вбив 55-річну жінку.

Читайте також

1