Чоловік забив до смерті родича під час застілля на Білоцерківщині

Йому загрожує до десяти років позбавлення волі
Чоловік забив до смерті родича під час застілля на Білоцерківщині
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
14 Червня 2022, 17:14
читать на русском

У селі Чмирівка в Київській області під час застілля 28-річний чоловік забив до смерті свого 54-річного родича. Намагаючись приховати свою участь у злочині, зловмисник повідомив поліцію про начебто вбивство.

Про це повідомили в Нацполіції в Facebook.

У селі Чмирівка у 28-річного зловмисника виникла сутичка з товаришем під час застілля. Нападник наніс опоненту безліч ударів кулаками по голові та тілу, від чого чоловік помер на місці. Лиходій замаскував сліди злочину, намагався приховати свою участь та повідомив до поліції про начебто вбивство свого 54-річного родича, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що правоохоронці встановили дійсні обставини трагедії та виявили на місці події та тілі підозрюваного характерні сліди скоєння злочину. Потім вбивця зізнався у злочині. Нині він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі, за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень та за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили лиходію про підозру [ч.2 ст.121 ККУ]. Чоловікові загрожує до 10 років за ґратами, - додали в поліції.
Нагадаємо, в Харківській області під час сварки чоловік забив власну матір до смерті. Він вдарив жінку декілька разів в обличчя, від отриманих травм вона померла через два дні. Вночі чоловік загорнув мертве тіло в ковдру та виніс до підвалу покинутого будинку.
1