В Одесі судитимуть нацгвардійця, який забив руками та ногами перехожого до смерті

Причиною бійки стало нібито зневажливе татуювання на тілі жертви
В Одесі судитимуть нацгвардійця, який забив руками та ногами перехожого до смерті
Наручники (фото: Pexels)
13 Січня 2022, 14:29
читать на русском

В Одесі судитимуть нацгвардійця, який разом з товаришем забив руками та ногами перехожого через неправильне татуювання.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

Зазначається, що за процесуального керівництва Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду направлено обвинувальний акт стосовно військовослужбовця контрактної служби однієї з військових частин Нацгвардії України та його знайомого за фактом вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині з хуліганських мотивів (п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України).

Встановлено, що в ніч з 17.07.2021 на 18.07.2021 вказаний військовослужбовець, перебуваючи в м. Одеса, разом зі своїм знайомим розпивали алкогольні напої. Під час раптово виниклих неприязних відносин до перехожого, через наявність у нього татуювання, зміст якого виражає зневагу до правоохоронців, вони завдали громадянину К. безліч ударів руками та ногами в різні ділянки тіла й голови, від чого потерпілий помер у реанімаційному відділенні міської лікарні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого відділу (з дислокацією у м. Одеса) ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві.

Нагадаємо, що під час конфлікту на дорозі між двома депутатами Бердянської міської та районної ради сталась бійка. Один з них отримав тілесні ушкодження.

Читайте також