Вдарив пляшкою по голові: чоловік намагався зґвалтувати 7-річну дівчинку в Одеській області

Гвалтівник затягнув дитину до недобудови
Вдарив пляшкою по голові: чоловік намагався зґвалтувати 7-річну дівчинку в Одеській області
Затримання Фото: od.npu.gov.ua
16 Серпня 2021, 21:12
читать на русском

В Одеській області 23-річний чоловік намагався зґвалтувати 7-річну дівчинку. Він затягнув її до закинутої споруди, вдарив пляшкою по голові та порізав їй руку, щоб налякати.

Про це повідомила пресслужба поліції Одеської області.

Зазначається, що чоловік має судимість за майнові злочини та веде кочівний спосіб життя. Дитину побачив на вулиці в обідню пору недалеко від її будинку.

Чоловік затягнув дівчинку до закинутої споруди, там вдарив скляною пляшкою по голові та порізав їй руку, щоб залякати й присмирити, і почав роздягати. На щастя, крики дитини вчасно почула перехожа. Жінка забрала її від правопорушника і покликала односельчан та поліцейських, які були неподалік, - йдеться у повідомленні.

Чоловіка одразу затримали й на час досудового розслідування помістили до слідчого ізолятора. Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом замаху на зґвалтування та оголосили зловмиснику підозру за ч. 3 ст. 15 та ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України.

Поліція затримала гвалтівника Фото: od.npu.gov.ua

Також у справі призначено низку експертиз, зокрема судово-психіатричну, яка визначить осудність підозрюваного. Після отримання висновків судово-медичної експертизи буде ухвалюватись процесуальне рішення й щодо тілесних ушкоджень, які отримала дівчинка.

Нагадаємо, що у Києві суд виніс вирок чоловікові, який у березні 2018 року підстеріг 11-річну дівчинку поруч із ліфтом у під’їзді багатоповерхівки та зґвалтував.

Читайте також