Величезний кратер, зруйнований будинок і поранені: російський снаряд впав у Києві (фото, відео)

Рашисти обстрілюють Київ аби вирахувати місце розташування ППО та залякати людей.
Величезний кратер, зруйнований будинок і поранені: російський снаряд впав у Києві (фото, відео)
Російський снаряд потрапив у житловий будинок в Києві / Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
20 Березня 2022, 17:15
читать на русском

У Києві внаслідок потрапляння уламків снаряду виникла пожежа у житловому будинку Святошинського району.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що 20 березня о 13:59 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у багатоповерхівці. На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних.

По прибуттю, рятувальники встановили, що внаслідок потрапляння уламків снаряду сталось загоряння на балконі 4-го поверху 10-поверхового житлового будинку та 2-ох приватних автомобілів, - зазначили у ДСНС.

Проводиться евакуація мешканців з будівлі. Наразі евакуйовано 6 осіб. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Як зазначив мер Києва Віталій Кличко, ворог продовжує обстрілювати столицю. У Святошинському районі снаряд потрапив у двір поруч з десятиповерховим житловим будинком. Будинок пошкоджений, згоріли автівки у дворі, величезний кратер у дворі.

На цей час - загиблих немає. 5 людей постраждали. Двох із них госпіталізували, їм надається допомога. На місці працюють медики і рятувальники, - сказав мер.

За його словами, рашисти обстрілюють Київ аби вирахувати місце розташування ППО та залякати людей. Але такі дії тільки підсилюють бажання дати відсіч ворогу.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 18 березня, російські військові вперше обстріляли Київ із новітньої зброї. Ворог застосував снаряди, які спускаються на парашутах.

Читайте також