Верховна Рада сьогодні збереться на позачергове засідання

Народні депутати зберуться, щоб розглянути закон про державну службу
Верховна Рада сьогодні збереться на позачергове засідання
Фото: УНІАН
23 Лютого 2021, 09:13
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков сьогодні о 12 годині проведе позачергове пленарне засідання українського парламенту.

Народні депутати зберуться позачергово у вівторок, 23 лютого, щоб розглянути закон про державну службу № 4531, який раніше ветував президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського).

Читайте також

У порядку денному буде одне питання - законопроєкт щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби з пропозиціями президента України від 18 лютого 2021 року №4531, - йдеться у повідомленні на сайті парламенту.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підтримує відновлення конкурсів на посади державної служби, але потрібні зміни в закон. Так у Офісі президента пояснили, чому глава держави ветував закон про відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби. Президент пропонує повернутися до першої редакції закону про Кабмін до правки Шкрум (правка, яка дозволяла перебувати на посаді в.о. не більше 30 днів і обмежувала повноваження в.о. - ред.) і дозволити виконувачам обов`язків міністрів повноцінно працювати.