Вибігла з подвір’я: у Закарпатській області дворічна дівчинка померла під колесами авто

Водій був тверезий, але не встиг зреагувати на дитину
Вибігла з подвір’я: у Закарпатській області дворічна дівчинка померла під колесами авто
ДТП у Закарпатській області (фото: Нацполіція)

У Закарпатській області дворічна дівчинка вибігла на дорогу та потрапила під машину. Вона померла у лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Як відомо, 22 липня медики повідомили поліції про госпіталізацію малолітньої дитини з травмами, отриманими внаслідок наїзду автомобіля.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що ДТП трапилася близько 19:00 у селі Новобарово Тячівського району.

Керуючи автомобілем Fiat Doblo, 29-річний житель села Сокирниця Хустського району скоїв наїзд на дівчинку, 2019 року народження, яка раптово вибігла з подвір’я на проїжджу частину дороги, - йдеться у повідомленні.

Як відомо, поранену дитину, разом з її матір’ю, водій одразу повіз до лікарні, однак медикам врятувати життя дівчинці не вдалося – дитина померла в реанімаційному відділенні.
Слідчі поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті дитини, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водія перевірили на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння, він був тверезий.

Автомобіль помістили на арештмайданчик, а у справі призначили низку експертиз для встановлення всіх об’єктивних обставин аварії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запоріжжі поліція затримала водія, який в стані наркотичного сп'яніння скоїв ДТП. Він збив 37-річну жінку та 9-річного хлопчика на нерегульованому пішохідному переході.

Читайте також

1