Водій-наркоман збив жінку з дитиною у Запоріжжі

Кермувальник наїхав на постраждалих на пішохідному переході
Водій-наркоман збив жінку з дитиною у Запоріжжі
ДТП у Запоріжжі Фото: ДСНС
19 Липня 2021, 05:27
читать на русском

У Запоріжжі поліція затримала водія, який в стані наркотичного сп'яніння скоїв ДТП.

Як повідомили правоохоронці, у Вознесенівському районі водій Volkswagen Golf 1994 року народження збив 37-річну жінку та 9-річного хлопчика на нерегульованому пішохідному переході.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди обидва пішоходи отримали тілесні ушкодження, з якими госпіталізовані до лікарні.

За результатами медичного огляду, водій легковика знаходився в стані наркотичного сп’яніння. Наразі його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ДТП у Запоріжжі Фото: поліція

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, 16 липня у Яготині 41-річний водій автомобіля Opel Ascona під дією наркотиків не впорався з керуванням та збив пішохода, після чого автомобіль протаранив колонку автозаправної станції.

Читайте також

1