Водій-наркоман збив пішохода та влетів у автозаправку - фото

Жінка, яку збив водій, померла у лікарні
Водій-наркоман збив пішохода та влетів у автозаправку - фото
ДТП у Яготині Фото: поліції Київської області
16 Липня 2021, 12:45
читать на русском

У Яготині 41-річний водій автомобіля Opel Ascona не впорався з керуванням та збив пішохода, після чого автомобіль протаранив колонку автозаправної станції.

Як повідомляє поліція Київської області, у результаті аварії 62-річна місцева мешканка отримала тілесні ушкодження, від яких померла в приміщенні Бориспільської лікарні.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль вилучено і поміщено на майданчик тимчасового тримання.

ДТП у Яготині Фото: поліції Київської області

За процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури чоловікові повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують т/з в стані сп’яніння) КК України.

Порушнику загрожує позбавлення волі нас строк від 5 до 10 років з позбавленням права керування транспортним засобом на строк від 5 до 10 років.

ДТП у Яготині Фото: поліції Київської області

Бориспільським міськрайонним судом чоловікові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, пізно увечері 11 липня у Бориспільському районі Київської області перекинулася автівка із 16 особами в салоні. Загинув водій та його семирічний пасинок. Поліцейські встановили, що компанія їхала з відпочинку. Сімох дітей від 6 до 16 років перевозили у багажнику легковика.

Читайте також

1