Вибігли на дорогу: водій на Херсонщині насмерть збив матір з донькою

Аварія сталася навпроти так званого "грибного ринку"
Вибігли на дорогу: водій на Херсонщині насмерть збив матір з донькою
Водій збив пішоходів Фото: https://hr.npu.gov.ua/
6 Вересня 2021, 16:03
читать на русском

У Херсонській області водій мікроавтобусу насмерть збив 35-річну жінку та її 9-річну доньку, які перебігали дорогу.

Як повідомляє обласна поліція, аварія сталася 5 вересня в Скадовському районі у селі Нова Збур’ївка.

Зазначається, що 33-річний водій автомобіля Renault Trafic здійснив наїзд на двох місцевих мешканок – 35-річну жінку та її 9-річну доньку. Від отриманих травм потерпілі загинули на місці автопригоди.

Нині слідчими обласного главку поліції розпочате досудове розслідування факту ДТП. Проводяться усі необхідні слідчі дії.

Начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський розповів, що жінка з дитиною раптово вибігли на проїжджу частину в невстановленому для переходу місці. Водій не встиг загальмувати та збив пішоходів.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Наразі призначене проведення необхідних експертиз, у водія взяті аналізи щодо встановлення наявності в його організмі алкоголю або наркотичних засобів. Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох людей, тягне за собою відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Нагадаємо, 3 вересня у Львівській області сталась смертельна ДТП, у якій загинуло четверо людей. Водій фури виїхав на тротуар та в'їхав у продуктовий магазин.

Читайте також