Вибух у Кривому Розі: постраждав власник квартири, врятовано дітей - відео

На сьомому поверсі дев’ятиповерхового будинку загорілася квартира
Вибух у Кривому Розі: постраждав власник квартири, врятовано дітей - відео
Вибух у Кривому Розі Фото: dp.dsns.gov.ua
17 Вересня 2021, 13:13
читать на русском

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) в дев'ятиповерхівці прогримів вибух в одній із квартир на сьомому поверсі.

Як повідомляє "Дніпро Оперативний", сьогодні, 17 вересня, мешканці дев'ятиповерхівки у Дніпрі почули потужний вибух, а згодом крики дітей з балкона сьомого поверху. Після вибуху квартира загорілася. Вони одразу зателефонували до оперативних служб.

На місце події було направлено загін рятувальників, спеціалістів газової служби та карети швидкої допомоги.

Попередньо встановлено, що причиною вибуху у квартирі на сьомому поверсі дев'ятиповерхівки стала газова суміш. Під час вибуху  в приміщенні перебували троє дітей та їх 52-річний дідусь.

Рятувальники вивели дітей на вулицю, а чоловіка передали лікарям - він постраждав внаслідок вибуху та пожежі.

У Службі порятунку повідомили, що інцидент стався у багатоповерхівці на вулиці Мухіної Довгинцівського району.

По прибуттю до місця пожежі встановлено, що пожежа виникла у житловій кімнаті квартири, розташованої на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Під час пожежі постраждав власник квартири, чоловік 1969 року народження, внаслідок пожежі отримав, попередньо, отруєння продуктами горіння. Від госпіталізації відмовився. З сусідньої квартири співробітниками Служби порятунку за допомогою апарату захисту органів дихання врятовано хлопчика, 2011 року народження (вивели по сходовій клітині на свіже повітря). Стан дитини задовільний, госпіталізації не потребує, - йдеться у повідомленні.

Вогнем було пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку на загальній площі 20 м. кв.

Нагадаємо, 15 вересня у центральному районі Дніпра вибухнув автомобіль Nissan, у якому перебувало двоє людей. При цьому тіло водія-чоловіка розірвало на шматки та розкидало на тротуарі, дорозі та траві. Жертвами вибуху стали начальниця Відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпровській області Дар'я Гречіщева та  ветеран АТО Олексій Кавлак. Він також був членом організації "Український легіон" та організації Aid Brothers, яка займається навчанням надання першої медичної допомоги.

Читайте також

1