Вибух в Одесі: з-під завалів дістали двох мешканців будинку

Внаслідок вибуху газу зруйнувався одноповерховий будинок
Вибух в Одесі: з-під завалів дістали двох мешканців будинку
Вибух газу в Одесі Фото: ДСНС
27 Квітня 2021, 10:01
читать на русском

У Приморському районі Одеси стався вибух газу в одному з одноповерхових будинків на вулиці Сєрова, 38.

Як повідомляє місцева Служба порятунку, внаслідок вибуху газоповітряної суміші (без послідуючого горіння) відбулось руйнування капітальних конструкцій одноповерхового будинку на одну квартиру.

Площа руйнування склала 150 м2. Співробітниками ДСНС з-під завалів деблоковано двох мешканців будинку: громадянку 1937 року народження, її госпіталізовано до місцевої лікарні, стан здоров'я літньої жінки — середньої тяжкості, та чоловіка (дані не надав), який від госпіталізації відмовився. Загиблих немає, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє odessa.online, сусіди постраждалої жінки ввечері поруч з її квартирою відчули сильний запах газу, після чого пролунав сильний вибух. За їхніми ж словами, жінка використовувала газовий балон, оскільки була відключена від прямої газоподачі.

Вибуховою хвилею вибило навіть вікна квартири навпроти. Там проживає сім'я з чотирьох людей - матір і її троє дітей. Вони відбулися переляком.

Нагадаємо, 23 квітня у Херсонській області біля будинку депутата міської ради стався вибух. Поліція встановлює обставини та причетних до події.

Читайте також

1