Віцепрем’єр уряду Азарова створює власну політичну партію

Презентація нової партії, якою керуватиме Борис Колесніков, відбудеться протягом 30 днів
Віцепрем’єр уряду Азарова створює власну політичну партію
Борис Колесников (Фото: сайт УХЛ)
5 Травня 2021, 00:20
читать на русском

Колишній член Партії регіонів, віцепрем’єр та міністр інфраструктури в уряді Миколи Азарова Борис Колесніков підтвердив, що створює власну політичну партію.

Про це він повідомив у коментарі "Радіо Свобода".

Я справді створюю новий політичний проєкт. Він матиме назву "Україна — наш дім". Його основна ідея — зібрати найкращих людей з усіх сфер: промислового та аграрного сектора, сфери інформаційних технологій, медицини, освіти, соціальної сфери, малого та середнього бізнесу, — пояснив Колесніков.

Він зазначив, що давно мав ідею створити подібну партію, тому що в Україні відчувається дефіцит професійних селфмейд-людей. Колесніков вважає, що у політсили буде багато потенційних виборців — від студентів до пенсіонерів.

Також ексміністр зазначив, що презентація відбудеться протягом найближчих 30 днів. Членами партії будуть люди з різних регіонів України.

У нас є спеціалісти і зі Львова, і з Ужгорода, і з Луцька, і з Вінниці, і з Одеси, і з Харкова, і з Дніпра. З "Опозиційного блоку" у партії поки що немає нікого, а з Партії регіонів — кілька людей. Конкретні прізвища ви зможете дізнатись на з’їзді, — розповів Колесніков.

Довідка: Борис Колесніков — нардеп V, VІ, VII скликань. Працював в уряді Миколи Азарова міністром інфраструктури та віцепрем’єром. Був відповідальним за проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Є власником телеканалу XSport та хокейного клубу "Донбас".

Читайте також

Наприкінці квітня "Українська правда" опублікувала матеріал про те, що олігарх Рінат Ахметов (досьє Ріната Ахметова) та його соратник, колишній регіонал Борис Колесніков працюють над створенням нової політичної партії.